Het opzeggen bij 123 Opzeggen kan geheel eenvoudig en snel binnen drie stappen. Via dit bedrijf kunt u uit maar liefst 35 verschillende categorieën kiezen. Denk hierbij een sport en fitness, verzekeringen, energieleveranciers en digitale televisie. Als u uw opzeggingen laat regelen door een partij dan kan dat u ontzettend veel tijd en frustratie schelen. Doordat 123 Opzeggen veel verschillende categorieën heeft is men daardoor een van de grootste partijen op dit gebied.

Stap 1

Heeft u een abonnement of dienst die u graag wilt laten opzeggen? Bij stap 1 gaat u op de website zoeken naar het bedrijf waarvan u het abonnement graag wilt opzeggen. Daarnaast is het ook ontzettend makkelijk om per categorie het bedrijf of dienst te zoeken.

Wilt u dus een reisverzekering opzeggen dan kunt u op categorie reisverzekering het bedrijf of dienst zoeken.

Stap 2

Als u op 123 Opzeggen het bedrijf of dienst heeft gevonden voor uw opzegging dan bent u eigenlijk al vrij snel weer klaar. U heeft zojuist geheel eenvoudig de partij gevonden en enige wat u nog zelf hoeft te doen is het invullen van uw gegevens. Er staat gelukkig al een vooraf opgemaakte brief klaar, toepasselijk voor uw opzegging, waarna deze verstuurd kan worden.

Belangrijke gegevens die u zult moeten invullen zijn uw adresgegevens, e-mailadres, reden van opzeggen en indien nodig uw lidmaatschapsnummer.

Stap 3

Als u al uw gegevens heeft ingevuld dan is de allerlaatste stap het verzenden van de opzegbrief. Het voordeel is dat u dit niet zelf hoeft te doen. Deze dienst zorgt ervoor dat u tegen een kleine vergoeding een handige opzegbrief tot beschikking heeft en deze laat opmaken en verzenden.

Einde contract

Zodra uw brief door 123 Opzeggen is verstuurd kunt u ervan uitgaan dat uw contract wordt stopgezet en zult u hier bericht van ontvangen.