Klip BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het prefabriceren, onderhouden en installeren van industriële leidinginstallaties, process equipment, skids en modules. Voor veel productie installaties zoals fabrieken is een partij met ervaring op deze vlakken van cruciaal belang. Maar wat betekenen deze zaken eigenlijk? We vertellen u graag meer over wat het werk van Klip BV inhoud!

Prefabricatie

Prefabricatie betekent eigenlijk dat er onderdelen of installaties worden ontwikkeld op een bepaalde locatie, zodat deze bijna meteen ingezet kunnen worden op een andere locatie. Een kant en klaar product dus, waar men direct mee aan de slag kan. Met betrekking tot een magnetron maaltijd is dit niet zo ingewikkeld, maar wanneer het om bijvoorbeeld een onderdeel van een productie installatie in een fabriek gaat is het belangrijk dat het gefabriceerde product aan alle eisen voldoet. Wanneer de smaak van een magnetron maaltijd tegenvalt is dat hooguit vervelend. Bij een productie installatie zijn de gevolgen groter, ligt het gehele proces een tijd stil of gaan er zelfs andere onderdelen kapot. Daarom voert Klip BV prefabricatie met uiterste zorg uit.

Teams

Naast productie en installatie van industriële leidinginstallaties, process equipment en skids, is ook de service van Klip BV een belangrijk onderdeel. Zij hebben teams die 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan om stops, turnarounds en shutdowns uit te voeren. Dit zijn belangrijke onderhoudsmomenten voor een installatie. Die momenten moeten namelijk zo kort mogelijk zijn, zodat het gehele proces snel weer opgestart kan worden. Op die manier gaat er zo min mogelijk productietijd verloren en blijven de kosten van het onderhoud ook laag. De teams van Klip BV werken daarom secuur en vlot.

Een greep

Bovenstaande is slechts een greep uit de kwaliteiten en werkzaamheden van Klip BV. U kunt altijd contact met hen opnemen om meer informatie in te winnen.