Italiaanse kruiden

De Italiaanse keuken is tegenwoordig heel populair. Deze keuken staat in de top 10. Andere keukens zoals de Chinese, Japanse, Griekse, Spaanse, Arabische of Franse keuken staan allemaal in de top 10 meest gebruikte keukens die mensen kiezen wanneer ze een gerecht kiezen. Koken is tegenwoordig overal te zien. Op televisie word je platgegooid met shows waarin je de mooiste gerechten ziet. Er heerst veel competitie tussen koks, want iedereen wilt de beste kok zijn van zijn of haar land, continent of zelfs de wereld. Smaken verschillen uiteraard. Niet iedereen zal de ene keuken die veel Italiaanse kruiden gebruikt lekker vinden, maar de Hollandse stamppot met minimale specerijen weer heerlijk vinden. Iedereen heeft ook tegenwoordig Italiaanse kruiden in hun keukenkast staan. Voor bijna elk gerecht die je online kan vinden worden deze kruiden wel aangeraden, omdat ze een heerlijke, ongekende smaak geven.

Wat zit er in Italiaanse kruiden?

De keuken van Italië is voor velen geen onbekende keuken. Iedereen kent wel de bekende gerechten van Italië, zoals pizza en spaghetti. Spaghetti is zo bekend dat mensen het wel 1 of zelfs 2 keer per week dit kiezen als avondeten. Het zit tegenwoordig zelfs in salades en lasagne. Je kan zeer creatief te werk gaan.

Maar nu de belangrijkste vraag van veel mensen. Wat zit er nu allemaal in de zo bekende Italiaanse kruiden? Mocht u geen potje gekocht hebben in uw desbetreffende supermarkt kunt u dit thuis simpel maken om bijvoorbeeld uw vlees of aardappelen te kruiden. Er zit peper, salie, basilicum, peterselie, salie, oregano, tijm, knoflookpoeder en uiensnippers in. Geen wonder dat uw eten zo heerlijk smaakt wanneer u Italiaanse kruiden gebruikt. Alle lekkerste en meeste gebruikte specerijen in het alledaags eten komen tezamen in een kom. Kijk eens! Uw eigen gemaakte kruiden thuis.