Sta jij binnenkort met je organisatie op een beurs of een congres? Dan is het van belang dat je als bedrijf goed zichtbaar bent. Indien je een goede indruk wilt maken bij potentiële klanten of bij eventuele nieuwe partners is het verstandig om na te denken over de manier waarop je je als bedrijf profileert of hoe je je bedrijf promoot. Allereerst is het belangrijk dat de identiteit van je organisatie overkomt bij je doelgroep. Wil jij worden gezien als een informeel, eigenwijs of professioneel bedrijf? Als CEO, baas of medewerker van een organisatie is het belangrijk de kernwaarden van je organisatie uit te dragen. Je bent ambassadeur van je eigen organisatie. Een juiste manier van promotie draagt hieraan bij. Zo kunnen de kleuren van je huisstijl al een hoop zeggen over je organisatie. Indien je met collega’s op een beurs staat is het belangrijk dat je toonbaar bent. Dit doe je bijvoorbeeld door zichtbare keycords of sleutelhangers.

Wees zichtbaar: ga een sleutelhanger bedrukken

Een van de manieren om zichtbaar te zijn is door je merchandise te bedrukken. Er zijn tal van mogelijkheden op dit gebied. Denk hierbij aan het bedrukken van t-shirts, en keycords. Ook sleutelhangers bedrukken is een effectieve manier van promotie. Zo kan je het logo of de naam van je bedrijf duidelijk laten zien aan je doelgroep. Wanneer er ook potentiële partners aanwezig zijn bij het evenement waar je present bent, is het verstandig om genoeg visitekaartjes mee te nemen. Deze kan je meegeven aan personen zodat je wellicht in de toekomst iets voor hen of voor elkaar kunt betekenen.

Kies voor effectieve promotie van je organisatie! (sleutelhanger bedrukken)

Ben je binnenkort op een evenement of beurs met je bedrijf? Zorg dat je zichtbaar aanwezig bent en laat een sleutelhanger bedrukken.