Ga jij er vaak op uit wanneer de zon al ten onder is gegaan? Het is van groot belang dat de afstand die je aflegt op een veilige manier gebeurt. Echter kan het voorkomen dat je last hebt van nachtblindheid of dat je het lastig vindt om je ogen te focussen in het donker. Indien je merkt dat je zicht vermindert wanneer het donker begint te worden of wanneer je ’s nachts op de weg rijdt, zal je aan de veiligheid van jezelf, medepassagiers en andere rijders op de weg moeten denken. Zorg dat je altijd adequaat kunt reageren; ook in onverwachte situaties. Kies voor een nachtzicht bril en ervaar comfort en prettig rijden in het donker.

Bespaar jezelf hoofdpijn

Merk je dat de contouren van de wegstrepen vervagen naarmate je een lange tijd in het donker rijdt of wanneer het regent? Of erger je je in het bijzonder aan de felle lichten van koplampen van tegenliggers, oplichtende reclameborden en andere neon-borden? Je hoeft je hier niet meer aan te ergeren. De nachtzicht bril zal de extreem felle kleuren verzachten, de contouren van de weg verscherpen. Zo krijgen je ogen meer rust tijdens het rijden en is het gemakkelijker voor je ogen om te focussen. Ook kan het dragen van deze bril ervoor zorgen dat je minder klachten hebt, zoals hoofdpijn. Wanneer je ogen zich te veel moeten focussen om, bijvoorbeeld, verkeersborden te lezen, kan dit leiden tot hoofdpijn. Voorkom soortgelijke klachten en profiteer van de voordelen van de nachtzicht bril.

Veilig rijden met de nachtzicht bril

Zorg er altijd voor dat je veilig in het verkeer rijdt ’s nachts. Draag een nachtzicht bril tijdens het rijden en verbeter op deze manier je zicht. Maak het prettiger voor jezelf om de weg op te gaan.