Ben je op zoek naar een tandartspraktijk Eindhoven centrum omdat je in de regio bent komen wonen of omdat je simpelweg op zoek bent naar een nieuwe tandarts? Kijk dan eens bij tandartspraktijk PC2.

Vermindering van stress

In de praktijk werken diverse tandartsen, assistenten en specialisten op tandheelkundig gebied zodat er feitelijk altijd wel iemand is die de behandeling die jij nodig hebt kan uitvoeren. De meeste mensen zijn nu niet bepaald dol op naar de tandarts gaan en daarom proberen ze in deze praktijk de stress die een dergelijk bezoek met zich meebrengt ook zoveel mogelijk te beperken.

Lange en korte behandelingen

Als je een kleine behandeling nodig hebt wordt deze zo snel mogelijk ingepland zodat je niet lang hoeft te wachten en er niet voortdurend tegenaan zit te hikken. Bij spoedgevallen word je uiteraard meteen geholpen. Als een langere behandeling nodig is wordt van tevoren besproken wat de kosten hiervan zijn maar ook wat er precies gedaan wordt. Zo ben jij als patiënt ook voorbereid.

Ook voor preventieve informatie

Inschrijven bij de praktijk doe je eenvoudig en in de regel kun je er al binnen een week een afspraak maken. Naast de behandelingen die ze allemaal doen wordt er ook aan preventie gedaan. Zo kun je er, zeker ook voor kinderen, terecht om je te laten voorlichten over de beste manier om je gebit te onderhouden en schoon te maken. Op die manier kun je zo lang mogelijk je eigen tanden houden en zijn er ook minder grote behandelingen nodig.

Zorg voor zo min mogelijk stress

Heb je echt schrik voor de tandarts? Dan proberen zij er ook alles aan te doen om de afspraak zo weinig mogelijk stressvol te laten verlopen. Op die manier wordt een bezoek aan de tandarts voor iedereen minder vervelend en ben je er ook weer snel van af.