Als je ervoor kiest een rondreis te maken door Australië is het zeker aan te raden daarvoor eigen vervoer te huren. Dit kan in de vorm van een auto zijn maar een camper is ook erg handig omdat je dan meteen je logies voor de nacht geregeld hebt. Een campervan Australië kun je onder andere huren bij Australia Campers.

Plannen en route uitzetten

Als je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is bij het huren (of misschien zelfs kopen) van een camper kun je het beste eerst inlichtingen inwinnen. Dit kun je in Australië zelf doen maar ook reeds in Nederland. Zo kun je de camper reeds op voorhand bespreken en de reis plannen. Met een camper rondreizen door het uitgestrekte land betekent dat je veel vrijheid hebt en kunt gaan waar jij wilt.

Kijk goed wat past

Als je ervoor kiest een campervan te huren bij Australia Campers heb je een gevarieerd aanbod. Er zijn verschillende modellen te huur waaruit je een keuze kunt maken. Welke dit zijn bekijk je het beste eerst even goed op de website. Houd bij de keuze rekening met de grootte van je gezelschap, de samenstelling ervan en waar je naar toe wilt reizen. Daar kun je een camper bij kiezen die erbij past en die ook volledig naar jouw wens is uitgerust.

2WD of 4WD?

Kijk goed naar welke camper het beste bij je past voordat je een keuze maakt. Een belangrijk verschil zit in de beschikbare ruimte in de camper zelf maar het is ook goed om te kijken of je voor een 4WD of een 2WD kiest. Een 4WD kost weliswaar meer om te huren maar je mag er wel op meer plekken mee rijden. Met een 2WD ben je beperkter omdat je daar niet overal mee mag komen.