Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet: Loopbaanbegeleiding. De naam zegt het eigenlijk al, met loopbaanbegeleiding wordt er begeleiding gegeven in je carrière, ofwel loopbaan dus. In dit artikel gaan wij dieper op, op wat loopbaanbegeleiding precies allemaal inhoud, wat de voordelen hiervan zijn, wat bijvoorbeeld ook de kosten zijn en hoe een dergelijke begeleiding er uit ziet. Kortom: genoeg informatie om tot je op te nemen dus.

Waaruit bestaat de begeleiding?


Voordat het traject van start gaat wordt er eerst een telefonische intake met jou gepland. Dit gesprek zal ongeveer 20 tot 30 minuten duren en dit is de start van je traject. Vanaf hieruit wordt namelijk de rest van het programma samen gesteld. Hierna zal je een aantal keer individueel gecoacht worden door een ervaren coach die bij jouw in de buurt zit.

Tot slot?


Er worden ontzettend veel tools en oefeningen gegeven die je kunnen helpen bij je loopbaanbegeleiding. Om antwoord te geven op de vraag: Wat is loopbaanbegeleiding? Lees dan vooral dit artikel en hopelijk hebben we je overgehaald om hiervoor te kiezen. Het kan namelijk zeker een boost geven aan je carrière en wie weet ben je over 30 jaar dankbaar dat je deze weg bent ingeslagen.