Heeft jouw tafel niet een standaardmaat? Of geef je een feestje en moet je meerdere tafels aan elkaar schuiven? Juist bij een etentje wil je uiteraard dat je tafel er sfeervol uitziet en de goede uitstraling heeft. Je tafel bedekken met meerdere verschillende kleden is dan echt geen optie. In zulke gevallen kies je best voor een tafelkleed op maat. Bij Tafelbekleding.nl hebben ze alle vakkundigheid en precisie in huis, die hiervoor nodig is.

De juiste afmetingen? Hoe doe je dat?

Voor elke tafel, rond of ovaal, lang of kort kan je bij Tafelbekleding.nl terecht voor het best passende kleed. Je meet gewoon je tafel op, geeft de afmetingen in en klaar is Kees. Of toch niet? Toch wel, maar in de praktijk is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Tafelbekleding.nl weten ze hier alles van en hebben ze dit hele proces een stuk makkelijker voor je gemaakt door middel van een speciale navigator die je door dit hele technische traject heen loodst. Tevens helpen de meetinstructies je goed op weg.

Op de millimeter nauwkeurig

Na al jouw zorgvuldige meetwerk is het natuurlijk wel de bedoeling dat je kleed uiteindelijk ook echt die afmetingen heeft die je hebt ingegeven. Bij Tafelbekleding.nl vinden ze dat een vanzelfsprekendheid. Ze houden van vakkundig maatwerk, dus wanneer je een tafelkleed op maat bestelt, mag je er zeker ook vanuit gaan dat er op de millimeter nauwkeurig wordt gemeten en afgewerkt.

Tips en aanwijzingen

Bij elk product van Tafelbekleding.nl wordt steeds uitvoerig uitgelegd waar je op moet letten en mee rekening houden. Ook specifieke tips zijn vaak handig meegenomen. Maximale lengtes en breedtes, een mogelijke krimp van het materiaal of een geadviseerde overhang van 20 centimeter. Tafelbekleding.nl staat je met raad en daad bij op weg naar jouw tafelkleed op maat.